Viitorul pe două roţi zburătoare -GALERIE FOTO-VIDEO

Pentru că în ultima perioadă dronele au devenit foarte populare, cei de la site-ul ...

Viitorul pe două roţi zburătoare -GALERIE FOTO-VIDEO Viitorul pe două roţi zburătoare -GALERIE FOTO-VIDEO

 


Pentru că în ultima perioadă dronele au devenit foarte populare, cei de la site-ul gizmodo.com au încercat un experiment neobişuit: construirea unei ”biciclete-dronă”. 

GALERIE FOTO

Nu numai că la final experimentul ne deponstrează cum funcţionează uimitorul obiect, dar ne învaţă şi cum se construieşte o astfel de ”bicicleta-dronă”. 

Chiar dacă nu avem abilităţile unui om de ştiinţă pentru a pune cap la cap o astfel de invenţie, văzând cât de manevrabilă este aproape că vrem să construim şi noi una.

Protagonistul acestor clipuri are o abordare foarte dinamică, şi ne arată întreg procesul de construcţie: de la cumpărarea paramotoarelor, la montaj, apoi testarea.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.