Vin Diesel a anunţat noua dată a premierei The Fast And The Furious 7

Dispariţia lui Paul Walker a adus o umbră de incertitudine în ceea ce priveşte cea de-a şaptea parte a filmului care l-a făcut celebru. Vin Diesel, prietenul şi colegul de platou, a anunţat noua dată a lansării The Fast And The Furious 7.

Vin Diesel a anunţat noua dată a premierei The Fast And The Furious 7 Vin Diesel a anunţat noua dată a premierei The Fast And The Furious 7

A fost cel mai căutat topic pe Google din tot anul, deci nu credem că există persoană care să nu fi auzit de tragedia decesului lui Paul Walker şi a bunului său prieten, pilotul Roger Rodas. Exact cum nu credem că există persoană care să nu fi auzit de seria de filme The Fast & The Furious, care încântă privirile iubitorilor de acţiune şi de maşini încă din 2001.  

Franciza - ajunsă la cel de-al şaptelea capitol - care l-a făcut celebru pe Walker şi care era în producţie în momentul producerii evenimentului a fost învăluită de un nor de incertitudine, iar acum, la câteva săptămâni de la dispariţia lui Walker, Vin Diesel a făcut publică pe contul său de Facebook noua dată de lansare a filmului The Fast & The Furious 7. Acesta a scris, alături de poza postată (cea pe care o găseşti în acest articol), următoarele.

„The last scene we filmed together…

There was a unique sense of completion, of pride we shared… in the film we were now completing… the magic captured… and, in just how far we've come…

Fast and Furious 7 will be released…

April 10th 2015!

P.s. He'd want you to know first…”

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.