Vin Diesel a primit cadou de ziua lui o maşină unică în lume – VIDEO

Autor: ProMotor 24 iul. 2019 Știri auto
Vin Diesel a primit cadou de ziua lui o maşină unică în lume – VIDEO

Actorul Vin Diesel în interpretează de mulţi ani personajul Dominic Toretto în franciza de succes Fast and Furios, însă actorul împărtăşeşte cu cel mai cunoscut personaj al său pasiunea pentru maşini.

În ziua în care a împlinit 52 de ani, Vin Diesel a avut parte de o surpriză majoră din partea echipei de filmare Fast 9 şi a regizorului Justin Lin.

Clipul video postat iniţial pe pagina de Instagram a lui Vin Diesel prezintă evenimentele. Actorul este chemat de echipa sa să sufle în lumânările de pe tort, iar apoi se aude un zgomot în depărtate. Ulterior, Vin Diesel îşi primeşte cadoul: un Dodge Charger Tantrum din 1970, modificat de cei de la SpeedKore Performance în urmă cu câţiva ani.

 

 

Sub capota modelului Tantrum se află un motor Mercury Marine Racing de 9 litri cu două turbine, iar angrenajul produce 1650 de cai-putere. Puterea ajunge la roţi prin intermediul unei cutii manuale Tremec cu 6 trepte.

Exteriorul este îmbrăcat în fibră de carbon, iar interiorul are numeroase îmbunătăţiri şi finisaje din Alcantara şi fibră de carbon.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide