Viper 5101 porneşte motorul din telecomandă

Modelul Viper 51010 porneşte motorul din telecomandă, încălzeşte interiorul maşinii şi dezabureşte geamurile printr-o singură apăsare de buton.

Viper 5101 porneşte motorul din telecomandă Viper 5101 porneşte motorul din telecomandă

Spre deosebire de celelalte modele Viper existente pe piaţa din România, Viper 5101 este un sistem care asigură nevoia de confort şi care, suplimentar, oferă posibilitatea adăugării unui sistem de securitate simplu. Acesta deţine 2 telecomenzi elegante şi subţiri cu butoane intuitive, cu ajutorul cărora poţi comanda rapid şi uşor până la două maşini. În plus, Viper 5101 se poate instala pe aproape orice autoturism.

Viper 5101 este conceput pe baza tehnologiei sistemului Viper Responder LE, deţinător al premiului "Cea mai bună inovaţie" la CES 2008 (Consumer Electronics Show, Las Vegas), ceea ce face ca acest sistem de confort să fie echivalent cu performanţa.

Cu Viper 5101 te bucuri iarna aceasta de o maşină călduroasă prin comandarea autoturismului chiar de la tine din casă, sistemul permiţând pornirea motorului de la o distanţă de aproximativ 500 m. Produsul este disponibil în România în magazinele Falcon Electronics, Domo şi Flanco din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca, precum şi pe www.store.falcon.ro la 699 Lei, cu montajul inclus în preţ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.