Vis împlinit la 91 de ani: ieşirea cu maşina din garaj prin uşă. VIDEO

Odată ce treci de 50 de ani, începi să te gândeşti la lucruri pe care trebuie să le faci neapărat până mori. De exemplu, să ieşi din garaj prin uşă.

Vis împlinit la 91 de ani: ieşirea cu maşina din garaj prin uşă. VIDEO Vis împlinit la 91 de ani: ieşirea cu maşina din garaj prin uşă. VIDEO

Walter Thomas e un bărbat în vârstă de 91 de ani din Woodstock, Illinios, Statele Unite ale Americii. La vârsta asta, te gândeşti că orice om ar vrea să stea liniştit şi să se bucure de pensie, dar nu şi Walter.

Vezi tu, domnul Thomas visează de ani buni să iasă cu maşina din garaj prin uşă, şi nu prin golul lăsat de uşa deschisă. Zis şi făcut. Potrivit Star Tribune, o rudă a pus la dispoziţie garajul, care oricum urma să fie demolat, iar un parc de dezmembrări a donat un Isuzu Rodeo. În dreapta şoferului a stat nepotul său, care a venit şi cu o pereche de căşti pentru protecţie, după cum scrie Jalopnik.

Tot ce a rămas de făcut a fost să bage în marşarier şi să o calce.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.