Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti

Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Miercuri, un tramvai de pe ruta Bulevardului 1 Decembrie şi a Bulevardului Liviu Rebreanu a deraiat. De asemenea, probleme sunt pe mai multe linii de tramvai din Capitală, scrie b365.ro.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au anunţat că pe "Bd. Basarabia / Bd.1 Decembrie, sens capăt de linie Republica, au fost blocate, timp de câteva minute, tramvaiele liniilor 14, 36, 40, 46, 56, din cauza unui tramvai din linia 46, rămas defect. S-au dirijat mijloace de intervenţie RATB la faţa locului, pentru remedierea situaţiei".

"Se circula in conditii de iarna. Este aglomerat pe marile bulevarde si in special in zona centrala", a declarat comisarul sef al Brigazii Rutiere, Ovidiu Munteanu.

De asemenea, un tramvai al liniei 23 a ramas blocat in zona Calea Dudesti dupa ce macazul a inghetat. Circulatia este ingreunata si in alte zone din Bucuresti.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.