Vitezoman cu Porsche Cayenne, prins de trei ori de radar, în câteva minute, cu peste 200 km/h

Autor: Andrei Ştirbu 14 iul. 2014 Știri auto
Vitezoman cu Porsche Cayenne, prins de trei ori de radar, în câteva minute, cu peste 200 km/h

Un bucureştean de 34 de ani, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, se afla în foarte-foarte mare grabă către mare în dimineaţa de sâmbătă, 12 iulie 2014. În acelaşi timp şi pe aceeaşi rută, trei unităţi radar ale Poliţiei Rutiere se aflau în foarte-foarte mare zel – mulţi şoferi pleacă sâmbătă dimineaţă către mare ca să, eeerm, „evite aglomeraţia”; iar Poliţia ştie să profite de situaţia asta. 

Protagonistul nostru şi-a împletit soarta cu fiecare dintre cele trei unităţi radar, dispunse la kilometrii 121, 131 şi 139 pe Autostrada Soarelui. Iar fiecare dintre întâlniri a avut consecinţe dintre cele mai serioase pentru şoferul din Bucureşti. 

Conform Mediafax.ro, a fost surprins de către radare cu 232 km/h, 220 km/h şi 202 km/h. După primul radar, poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 90 de zile şi i-au iscălit o amendă de 900 de lei. În cazul opririlor următoare, i-au mai fost adăugate încă două amenzi de câte 900 de lei şi câte 90 de zile reţinere de permis. 

Trăgând linie: 2.700 de lei amendă şi permisul reţinut pentru nouă luni de zile. Ne întrebăm care ar putea fi urgenţa în aşa fel încât să merite o astfel de consecinţă. 

P.S.: modelul din imagine nu este cel implicat în evenimentele din acest week-end, însă l-am găsit pe Internet şi pare să fie genul de Cayenne pus pe rele. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide