Vitezoman cu Porsche Cayenne, prins de trei ori de radar, în câteva minute, cu peste 200 km/h

Ai fost vreodată atât de grăbit încât să perseverezi în a-ţi lua trei amenzi de viteză în doar câteva minte? Dacă răspunsul tău este „Nu”, citeşte aici cum se întâmplă. Poveste din ciclul „Doar în România”.

Vitezoman cu Porsche Cayenne, prins de trei ori de radar, în câteva minute, cu peste 200 km/h Vitezoman cu Porsche Cayenne, prins de trei ori de radar, în câteva minute, cu peste 200 km/h

Un bucureştean de 34 de ani, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, se afla în foarte-foarte mare grabă către mare în dimineaţa de sâmbătă, 12 iulie 2014. În acelaşi timp şi pe aceeaşi rută, trei unităţi radar ale Poliţiei Rutiere se aflau în foarte-foarte mare zel - mulţi şoferi pleacă sâmbătă dimineaţă către mare ca să, eeerm, „evite aglomeraţia”; iar Poliţia ştie să profite de situaţia asta. 

Protagonistul nostru şi-a împletit soarta cu fiecare dintre cele trei unităţi radar, dispunse la kilometrii 121, 131 şi 139 pe Autostrada Soarelui. Iar fiecare dintre întâlniri a avut consecinţe dintre cele mai serioase pentru şoferul din Bucureşti. 

Conform Mediafax.ro, a fost surprins de către radare cu 232 km/h, 220 km/h şi 202 km/h. După primul radar, poliţiştii i-au reţinut permisul pentru 90 de zile şi i-au iscălit o amendă de 900 de lei. În cazul opririlor următoare, i-au mai fost adăugate încă două amenzi de câte 900 de lei şi câte 90 de zile reţinere de permis. 

Trăgând linie: 2.700 de lei amendă şi permisul reţinut pentru nouă luni de zile. Ne întrebăm care ar putea fi urgenţa în aşa fel încât să merite o astfel de consecinţă. 

P.S.: modelul din imagine nu este cel implicat în evenimentele din acest week-end, însă l-am găsit pe Internet şi pare să fie genul de Cayenne pus pe rele. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.