Vizită la uzina Dacia de la Mioveni cu trenuleţul!

De la sfârşitul lunii iunie 2011, Dacia a inaugurat o modalitate de vizite inedită în România şi în Grupul Renault: trenuleţul destinat, în principal, angajaţilor şi familiilor acestora.

Vizită la uzina Dacia de la Mioveni cu trenuleţul! Vizită la uzina Dacia de la Mioveni cu trenuleţul!

Odată cu lansarea modelului Logan, în 2004, uzina Dacia de la Mioveni a trezit interes în rândul publicului pentru a-şi deschide porţile. Mulţi dintre angajaţii Dacia şi-au exprimat dorinţa de a vizita şi celelalte departamente în afara celui în care îşi desfăşoară activitatea, iar lansarea unui trenuleţ de vizite, se dovedeşte a fi o idee de succes.

O vizită cu trenuleţul electric, care are o capacitate de 17 locuri, oferă vizitatorilor ocazia de a vedea cum se construieşte o maşină, de la prelucrarea tablei şi a pieselor, la sudura acestora, până la montajul caroseriei, motorului, cutiei de viteze şi altor componente. Traseul complet al unei vizite durează două ore, iar în tot acest timp, vizitatorii beneficiază de un ghid audio cu informaţii despre fiecare departament.

Vizita începe în departamentele Presaj, Caroserie şi Montaj General şi continuă la Expediţii Vehicule şi la Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia.

În ultimii 8 ani, peste 14.000 de persoane au vizitat uzina Dacia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.