“Volanul de aur” pentru Peugeot 308

Pe data de 7 noiembrie 2007, la Berlin, Peugeot 308 a primit premiul “Volanul de aur” oferit de ziarul naţional german, Bild am Sonntag.

“Volanul de aur” pentru Peugeot 308 “Volanul de aur” pentru Peugeot 308
După numeroase teste, juriul compus din jurnalişti, piloţi şi personalităţi mass media a trebuit să aleagă dintre cinci autovehicule finaliste, modelul care întruneşte toate criteriile legate de stil, design, confort, ţinută de drum, siguranţă, protecţia mediului şi calitate.

Peugeot 308, comercializat în Germania din 15 septembrie 2007, a fost desemnat cel mai bun autovehicul dintre ceilalţi patru concurenţi selecţionaţi din segmentul compact. Acumulând 9 din cele 15 criterii de selecţie, modelul 308 ajunge pe primul loc, reuşind să depăşească modelele Hyundai i30 şi Toyota Auris.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.