Volanul retractabil

Cei de la TRW Automotive Holdings Corp au dat publicităţii primele informaţii legate de cel mai nou concept: volanul retractabil.

Volanul retractabil Volanul retractabil

Vorbim de un volan complet retractabil în bordul maşinii. Prin implementarea acestuia pe maşinile de serie, termenul de acces facil în habitaclu va avea noi standarde. Cei de la TRW Automotive Holdings Corp propun un volan format practic din două arce de cerc, care la opririea motorului, acesta este pliat cu totul în bord.

"Clienţii noştri s-au arătat interesaţi de acest proiect, de acest volan concept, fapt care ne face să credem că în următorii cinci ani vom putea să vedem maşini echipate cu un astfel de volan" au declarat oficialii TRW.

Volanul este destinat cu preponderenţă maşinilor de dimensiuni reduse, maşinilor de oraş, dat fiind creşterea cererii pentru acest segment de autoturisme, au completat oficiali TRW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.