Volkswagen a anunţat că producţia lui Passat va fi mutată în Cehia

Gigantul german Volkswagen va produce modelul Passat în Cehia

Volkswagen a anunţat că producţia lui Passat va fi mutată în Cehia Volkswagen a anunţat că producţia lui Passat va fi mutată în Cehia

Constructorul auto german VW a anunţat că producţia modelului VW Passat va fi mutată în Cehia până în 2023, potrivit Prague Monitor, citat de Ziarul Financiar.  Modelul va fi produs la fabrica Kvasiny, împreună cu Skoda Superb şi Skoda Kodiaq.

Producţia Skoda Karoq şi Seat Ateca, desfăşurată în prezent în Kvasiny, va fi mutată peste graniţe într-o zonă ce nu a fost decisă încă. VW a anunţat de asemenea că va investi 44 mld de euro în următorii cinci ani în cercetare şi dezvoltare de autovehicule electrice. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.