Volkswagen a câştigat 4 milioane de dolari datorită lui Apple

Volkswagen a reuşit să câştige graţie campaniei de promovare derulată exclusiv pe iPhone, nu mai puţin de 4 milionae de dolari. Cum? Simplu.

Volkswagen a câştigat 4 milioane de dolari datorită lui Apple Volkswagen a câştigat 4 milioane de dolari datorită lui Apple

Volkswagen a ales pentru piaţa americană a singură modalitate de promovare a noului model Golf GTI: iPhone, cu un joc cât se poate de banal. Rezultatul? Venituri de 4 milioane de dolari în maşini vândute. Potrivit agenţeie AKQA, cele 4,3 milioane de jocuri distribuite gratuit au asigurat o expunere imensă pentru noul model, astfel că 175 de oameni dintre cei care s-au bucurat de joc, au şi cumpărat maşina.

Iar jumătate dintre aceştia, nici măcar nu au mai deţinut un Volkswagen până acum. Şi un alt beneficiu de care mai trebuie amintit: Volkswagen a realizat o scădere cu 97% a costurilor necesare atragerii de noi clienţi. Miracolul iPhone, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.