Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

În mod remarcabil, conform datelor furnizate ...

Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse Volkswagen a epuizat vânzările unui model căruia nu i-am fi dat şanse

În viitorul nu foarte îndepărtat vor apărea pe piaţă o flotă considerabilă de modele electrice Volkswagen, şi se pare că succesul lor se anunţă de pe acum. 

Potrivit preşedintelui VW Herbert Diess, cererea pentru e-Golf Volkswagen a fost atât de puternică anul trecut, încât modelul este aproape solt out.

"Vânzările noastre de vehicule electrice au fost de trei ori mai marie în 2017 decât în ​​2016, iar modelul e-Golf aproape s-a vândut în totalitate, astfel încât sunt semne clare că oamenii sunt dispuşi să treacă la vehicule electrice pentru preţul corect”, a declarat recent Diess la conferinţa anuală a VW.

În mod remarcabil, conform datelor furnizate, e-Golf a fost cel mai bine vândut vehicul electric din Europa de Vest în luna ianuarie, totalizând 1985 de unităţi. În comparaţie cu alte mărci, au fost vândute 1871 de exemplare Renault Zoe şi 1867 BMW i3. 

În timp ce e-Golf se vinde bine, nu va dura mult până când VW va lansea ID. hatchback care urmează să fie lansat în 2020.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.