Volkswagen a lansat cel mai mic crossover din gamă: T-Cross - GALERIE FOTO

Volkswagen a lansat simultan în Amsterdam, Shanghai şi São Paulo cel mai mic crossover din gama sa: T-Cross

Volkswagen a lansat cel mai mic crossover din gamă: T-Cross - GALERIE FOTO Volkswagen a lansat cel mai mic crossover din gamă: T-Cross - GALERIE FOTO

VW a lansat oficial cel mai mic crossover din gama sa: T-Cross. Lansat simultan în Amsterdam, Shanghai şi São Paulo, T-Cross este un crossover global care foloseşte aceeaşi platformă ca şi Polo şi, prin urmare, nu oferă tracţiune integrală - nici măcar ca opţiune.

Design-ul exterior este o combinaţie între celelalte SUV-uri ale producătorului german. Din faţă arată ca un Touareg mai mic datorită grilei similare şi a farurilor. Din lateral aminteste mult de Tiguan, în timp ce spatele este probabil cea mai originala parte a noii maşini.

Forma stopurilor este ceva nou în gama actuală a VW, acestea fiind conectate printr-o bandă luminoasă care face ca T-Cross să arate mai lat decât este în realitate. 

Compartimentul pentru bagaje are o capacitate care variază între 385 şi 455 litri, cu toate scaunele în poziţie normală. În cazul în care nu este suficient, spătarul spate se pliază complet sau parţial pentru a extinde volumul încărcăturii la 1,281 litri.

Nu există surprize în ceea ce priveşte designul interior, deoarece tabloul de bord îi trădează originile VW Polo. Volanul însă, este complet nou.

T-Cross oferă cele mai recente sisteme de infotainment de la VW, încărcarea wireless pentru smartphone-uri şi până la patru porturi USB.

Gama de motoare debutează cu patru unităţi turbo: trei pe benzină şi un motor diesel. Există două unităţi TSI cu trei cilindri de 1,0 litri, clasificate la 94 CP, respectiv 113 CP.

Unitatea de patru cilindri TSI de 1,5 litri cu turaţie maximă produce 148 CP, în timp ce motorul TDI de 1,6 litri produce 94 CP. 

Producţia noului VW T-Cross va începe în Spania, America de Sud şi China, în cursul acestui an, urmând ca vânzările să înceapă în 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.