Volkswagen Amarok Pickup Single Cab

Volkswagen Amarok Pickup, primul model care a primit în istorie titlul de Pickup of the Year, poate fi comandat de acum şi în versiunea Single Cab. Evident un model pentru cei care vor să pună la muncă un Amarok.

Volkswagen Amarok Pickup Single Cab Volkswagen Amarok Pickup Single Cab

Volkswagen Amarok se laudă de acum şi cu o versiune de caroserie Single Cab. Adică o benă cu 65 centimetri mai lungă decât cea a versiunii Duble Cab. Vorbim de o suprafaţă de încărcare cu o lungime de 2.205 mm. Evident ampatamentul şi lungimea totală a modelului au rămas neschimbate. Asta înseamnă că Amarok Single cab poate găzdui în bena sa doi Euro paleţi şi tot mai rămân disponibili 60 cm. Lăţimea benei a rămas neschimbată, adică 1.220 mm între roţile punţii spate. Amarok Single Cab se laudă cu o suprafaţă de încărcare de 3.57 metri pătraţi. Cabina este mai lungă decât a concurenţei, cel puţin aşa susţin cei de la VW. În spatele scaunelor existând un spaţiu de depozitare.

Sunt disponibile două motorizări: 2.0 TDI în versiunea de 122 CP, şi tot un 2.0 TDI bi-turbo de 163 CP. Pentru versiunea mai puternică se poate opta şi pentru sistemul 4Motion cu reductor şi cutie manuală cu şase rapoarte. VW promite un consum mediu pentru Amarok Single Cab de 7,2 litri - motorizarea de 122 CP, şi un nivel al emisiilor de 189 g/km. Dacă se optează pentru suspensia heavy duty Amarok poate fi încărcat cu până la 1.248 kg. Gama de opţionale disponibilă pentru versiunea Duble Cab poate fi comandată şi pentru versiunea Single Cab, aşadar cine doreşte se poate duce pe şantier cu jante de 19 inch. În Germania versiunea Single Cab cu motorizarea de 122 CP şi tracţiune spate are un preţ de bază de 19.500 euro. Iar pentru versiunea Duble Cab este disponibilă de acum şi cutia automată cu 8 trepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.