Volkswagen America a anunţat că renunţă la un model îndrăgit de europeni

Volkswagen America a anunţat că renunţă la Golf în versiunile break.

Volkswagen America a anunţat că renunţă la un model îndrăgit de europeni Volkswagen America a anunţat că renunţă la un model îndrăgit de europeni

Volkswagen America a anunţat că Golf Alltrack şi Golf SportWagen nu vor mai fi produse după modelul anului 2019. Alltrack va mai fi produs până în luna decembrie a acestui an la uzina din Puebla din Mexic, anunţă Carscoops.com.

Motivul „decesului” acestor modele ar fi că SUV-urile reprezintă 47% din vânzările din industrie şi peste 50% din vânzările VW în S.U.A. Alt motiv ar fi şi apariţia modelelor Atlas Cross Sport şi a SUV-ului electric ID. CROZZ.

Până la sfârşitul anului însă clienţii cumpăra un model de Golf 2019, fie ca un SportWagen obişnuit, fie ca un Alltrack mai capabil, care include o tracţiune integrală 4Motion standard, un motor TSI de 1,8 litri de 168 CP şi cuplu de 270 Nm. În acelaşi timp, SportWagen se poate comanda fie cu o unitate TSI de 1,4 litri cu 147 CP şi cuplu de 250 Nm, cât şi cu TSI de 1.8 litri cu specificaţii menţionate mai sus.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.