Volkswagen - Aniversare

Acesta este numărul de modele Volkswagen Golf produse de la lansarea acestuia acum 33 de ani.

Volkswagen - Aniversare Volkswagen - Aniversare

Modelul aniversar este un Golf Sportline produs în Wolfsburg, vopsit în Tornado Red, 1,4l TSI, cu o putere de 140 CP transmisă roţilor prin intermediul unei cutii de viteze DSG. Managerul fabricii, Dietmar Korzekwa, a declarat că “25 de milioane de Golf-uri în 33 de ani reprezintă o performanţă remarcabilă, de care putem fi mândri. 15 milioane de exemplare au fost construite numai în această fabrică. Mulţumirile mele merg către toţi angajaţii pentru devotamentul lor în toţi aceşti ani, care a permis modelului să facă faţă competiţiei globale tot mai puternice. Împreuna vom continua povestea de succes a Golfului”.

Anul trecut, s-au vândut peste 716.000 de Golfuri în toată lumea, acesta fiind cel mai important model pentru constructorul german. Principalele pieţe din Europa sunt reprezentate de Germania, Italia şi Franţa. În afara bătrânului continent, Volkswagen Golf a înregistrat vânzări importante în Japonia, Africa de Sud şi SUA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.