Volkswagen aniversează producerea a 1 milion de Touareg cu o ediţie specială – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 iul. 2019 Știri auto

La 17 ani de la apariţia modelului Touareg, VW lansează o ediţie specială pentru a aniversa construcţia a 1 milion de exemplare, scrie CarScoops.

Ediţia aniversară vine cu dotări speciale: o vopsea opţională Sechura Beige, jante speciale de 20 sau 21 de inchi, şi ornamente exterioare negre. Totodată, montantul B poartă sigla „One Million”.

Aspectul modelului aniversar poate fi îmbunătăţit cu un pachet R-Line Black Style.

Pragurile poartă şi ele ornamente de aluminiu inscripţionate „One Million”, iar interiorul poartă şi el modificări specifice ediţiei limitate, precum scaunele îmbrăcate în piele Puglia şi colorate cu extract din frunze de măslin.

Cusături distinctive se regăsesc pe scaune, panourile uşilor, bord, volan şi levierul transmisiei, alături de alte elemente decorative şi interfaţa digitală Innovision Cockpit, care controlează sistemul de climatizare, încălzirea scaunelor şi altele.

Puterea este livrată de un motor V6 de 3 litri care produce 282 de cai-putere şi 600 Nm.

Volkswagen Touareg ediţia „One Million” realizează sprintul 0-100 km/oră în 6,1 secunde şi are o viteză maximă de 235 km/oră. Preţul acestui model este de 80.880 de euro în Germania, cu peste 22.265 de euro peste modelul Touareg V6 de bază şi apropiat de cel al versiunii V8 – 89.825 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide