Volkswagen anunţat un profit în creştere cu 29,9% în al doilea trimestru din 2019

Creşterea semnificativă la nivelul profitului a fost amplificată de absenţa unei taxe pe diesel.

Volkswagen anunţat un profit în creştere cu 29,9% în al doilea trimestru din 2019 Volkswagen anunţat un profit în creştere cu 29,9% în al doilea trimestru din 2019

Volkswagen Group a anunţat un profit operaţional în creştere cu 29,9% în al doilea trimestru din 2019, după ce compania a lansat sub brandul Volkswagen mai multe vehicule sport, în ciuda faptului că şi rivalii de la Porsche şi Skoda au vândut mai mult, potrivit Mediafax.

Compania cu sediul central în Wolfsburg, Germania, a raportat un profit trimestrial de 5,13 miliarde euro, în creştere faţă de 3,94 miliarde euro în T2 2018.

Creşterea semnificativă la nivelul profitului a fost amplificată de absenţa unei taxe pe diesel pe care Volkswagen a plătit-o încă de anul trecut.

Reprezentanţii companiei au reiterat că se aşteaptă ca livrările de vehicule din 2019 să fie mai mari decât cele de anul trecut, iar în ceea ce priveşte încasările din vehicule de pasageri şi vehicule comerciale, grupul se aşteaptă ca veniturile să crească cu cel puţin 5%.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.