Volkswagen Beetle Black Turbo Launch Edition pentru America

Volkswagen a lansat în Statele Unite ale Americii o ediţie specială a noului model Beetle. Este un Beetle negru şi rău în totală antiteză cu maşina simpatică cu care ne-am obişnuit. Ediţia specială este disponibilă doar printr-un nou sistem de precomandă online.

Volkswagen Beetle Black Turbo Launch Edition pentru America Volkswagen Beetle Black Turbo Launch Edition pentru America

Ediţia specială pentru America a modelului Beetle va fi animată de motorul de doi litri TSI de 200 CP asociat cu cutia de viteze DSG. O serie de dotări o scot în evidenţă: jante speciale de 18 inch, etrieri roşii, eleron spate, pedale de aluminiu, finisări de carbon la interior şi scaune sport.

Interior all-blackpentru VW Beetle Black Turbo Launch Edition

Foarte specialul Beetle este disponibil prin VPO (Vehicle Pre-Order Program). O taxă de rezervare de 495 dolari este reţinută la precomanda online iar preţul maşinii este de 24.950 dolari. Doar 600 de exemplare vor fi disponibile.

Bineînţeles, clienţii americani pot opta şi pentru versiunile normale ale modelului Beetle cu motor de 2.5 litri şi 170 CP sau 2.0 turbodiesel de 140 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.