Volkswagen Beetle Hot Wheels

Pentru a celebra a 40-a ediție a Hot Wheels, Volkswagen a modificat un Beetle ce urmează să fie vândut în doar 240 de exemplare.

Volkswagen Beetle Hot Wheels Volkswagen Beetle Hot Wheels
Volkswagen BeetleOferită în doua culori, roși și albastru, broscuța modernă se va distinge prin jantele speciale realizate pentru această ediție limitată, cu cinci spițe vopsite în lateral cu roșu, un spoiler spate nou și oglinzi exterioare de un roșu aprins. La acestea se adaugă și un set de stickere aniversare, împreună cu un interior ce are grijă să lase o impresie total diferită față de cea obișnuită.

Scaunele din piele în două nuanțe, mocheta asortată, pedalele din aluminiu și tetierele cu logo-ul Hot Wheels completează ansamblul de modificări. Ca ornament de maximă exclusivitate, o placuță numerotată va aduce aminte seria limitată de doar 240 de exemplare din care face parte noul model, ce urmează să fie comercializat doar în Mexic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.