Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition 2.0TDI R

Influenţele Porsche la Volkswagen sunt mai mari decât se credea, numele Carrera fiind împrumutat pentru modelul care se preta cel mai puţin la aşa ceva: Caddy.

Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition 2.0TDI R Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition 2.0TDI R
Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition 2.0TDI RSă pui denumirea de Carrera (cursă în traducere din spaniolă) la o utilitară este cel puţin curios, cu atât mai mult cu cât motorizarea este un diesel. Creată special pentru piaţa suedeză, Caddy Carrera Cup Edition va fi fabricată în doar 250 de exemplare, toate motorizate de un 2.0 TDI de 140 CP ce accelerează mica dubă în 10,6 secunde până la 100 de km/h.

În afară de stickerele insipirate direct de la modelele Porsche, mai avem un set de jante de 17 inch negre, cu gume de 225/45. În interior ediţia specială vine cu scaune sport din piele în două nuanţe, un extinctor sub scaunul pasagerului şi volan din piele. Preţul începe de la 22.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.