Volkswagen Caddy EcoFuel

Volkswagen va prezenta în curând la un eveniment din Marea Britanie un Caddy capabil să ruleze pe gaz natural comprimat sau biometan.

Volkswagen Caddy EcoFuel Volkswagen Caddy EcoFuel
Departamentul de vehicule comerciale Volkswagen se va prezenta la “Green-Car-Guide Live! 2008” în Liverpool cu un Caddy EcoFuel, o utilitară dotată cu un motor cu ciclu Otto de 2.0 litri şi doar 109 CP. Acesta funcţioneză pe bază de gaz natural comprimat sau cu biometan, având însă şi o mică rezervă de benzină.

În acest mod, autonomia totală atinge aproape 568 de kilometri, printre punctele forte ale noului model amintim de emisiile de gaze mai reduse şi mai curate plus costurile de exploatare mai mici graţie preţului inferior al gazului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.