Volkswagen Caddy Maxi Life

VW va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt o nouă variantă a deja binecunoscutului model polivalent VW Caddy.

Volkswagen Caddy Maxi Life Volkswagen Caddy Maxi Life
VW Caddy este renumită pentru spiritul practic, drept dovadă cei de la VW vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt o nouă variantă. Caddy Maxi Life este adresată transportului de persoane, într-un mediu confortabil, ergonomic şi sigur.

Noua maşină combină calităţile unui vehicul de transport cu versatilitatea unei familiste compacte. În comparaţie cu versiunile normale Caddy, Maxi Life este mai lung, ceea ce oferă un spaţiu şi mai mare, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele acestora. Întregul design al habitaclului a fost atent gândit pentru a oferi un maxim de confort şi funcţionalitate pentru cei şapte ocupanţi ai săi. Accesul pentru rândurile doi şi trei de scaune se face prin intermediul unei uşi culisante.

Din punct de vedere al motorizării, Caddy Maxi Life va fi propulsat de un motor pe benzină şi două diesel. Propulsorul alimentat cu benzină are 1,6 litri şi generează o putere de 102 CP. Cele două motoare diesel de 2,0 litri, respectiv 1,9 litri sunt caracterizate de ecomonia de combustibil în contextului unor puteri nu tocmai de neglijat. Astfel, motorul de 1,9 litri TDI se laudă cu o putere de 105 CP, iar cel de 2,0 litri TDI dezvoltă 140 CP.

VW Caddy Maxi Life va fi disponbilă spre vânzare în toamna acestui an, urmând ca anul viitor să fie lansate versiunile Caddy Maxi Kombi şi Caddy Maxi Kasten Panel Van, cea din urmă fiind o utilitară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.