Volkswagen, cel mai bun prieten al lui Phteven The Dog [VIDEO]

Cel mai simpatic câine de pe internet ajunge într-o reclamă Volkswagen. Ne întrebăm ce le-a luat atât de mult...

Volkswagen, cel mai bun prieten al lui Phteven The Dog [VIDEO] Volkswagen, cel mai bun prieten al lui Phteven The Dog [VIDEO]

Dacă încă te întrebi cine este Phteven, probabil că până acum ai stat pe partea greşită de Internet. Pe scurt (căci povestea lui întreagă o găseşti aici), este un căţel care suferă de ocluzie deschisă şi care face senzaţie pe Internet. 

Iar Volkphwagen ph-a folofit de imaginea pha pentru o reclamă în care îphi laudă motoarele diephel curate. Phincer, n-am phăzut de mult o reclamă atât de comică. Publicitarii de la Volkphwagen, din Phtatele Unite, merită un premiu pentru originalitate aici. Shteven, you are the bepht!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.