Volkswagen cumpără Zastava?

Producătorul german, conform ziarului Handelsblatt, este interesat de achiziția producătorului sârb Zastava, potrivit primelor zvonuri pentru extinderea producției în Europa de Est.

Volkswagen cumpără Zastava? Volkswagen cumpără Zastava?
În prezent Zastava colaborează cu FIAT și GM, producătorul sârb lansând de curând și un model cu îmbunătățiri la Salonul Auto de la Belgrad. Însă acest lucru se poate schimba, pentru că zvonurile din presa germană afirmă ca oficiali Volkswagen au vizitat fabrica din Serbia în ultimele săptămâni.

Potrivit ziarului Handelsblatt, Volkswagen dorește să-și extindă producția în Europa de Est, iar acesta este cel mai bun mod de a o face. Nu se știe însă dacă producătorul german va păstra marca sârbească să-i imprime o carieră asemenătoare mărcii noastre naționale Dacia. În prezent Zastava este deținută în proporție de 99,9% de guvernul sârb, acesta dorind să vândă 98,8% din procentele pe care le deține.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.