Volkswagen din 2008

Producătorul german are de gând conform designerului şef Walter de Silva să introducă pe toate modelele sale ecrane sensibile la atingere pentru o mai bună interacţiune între pasageri şi maşină.

Volkswagen din 2008 Volkswagen din 2008
Designerul sef de la Volkswagen a declarat pentru Automotive News Europe că începând cu anul viitor fiecare model al constructorului german va avea o interfaţă cu touchscreen. Nu doar cele echipate cu sistem de navigaţie, ci orice model care va fi vândut în Europa. Nu este clar dacă acest lucru se va aplica şi pentru maşinile comercializate pe alte pieţe.

Potrivit articolului, toate funcţiile principale ale unei maşini vor putea fi controlate prin intermediul unui ecran sensibil la atingere, inclusiv comenzile pentru climatizare sau radio. Aceste modificări vor aduce un mare plus de imagine pentru modelele Volkswagen, însă rămîne de văzut în ce măsură se vor aplica în realitate şi dacă vor afecta modelele aflate deja în fabricaţie sau doar pe cele ce urmează a fi lansate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.