Volkswagen Golf 6

Modelul compact de la Volkswagen se pregăteşte de o schimbare, o nouă versiune fiind zărită în teste şi susprinsă în următorul clip video.

Volkswagen GolfVolkswagen Golf se află în forma actuală încă de la lansare, multă lume așteptând un facelift. Dar acesta se pare că nu va veni, pentru că producătorul german pregăteşte o nouă generaţie, care va îmbrăţişa mai mult evoluţionismul în dauna unei mici revoluţii, aceasta semănând foarte mult cu actualul model.

Gama de motorizări va fi preluată de la Golf 5, lansarea noului automobil fiind aşteptată pentru sfârşitul acestui an. Tendința de design este clară, cu influențe de la noul Scirocco, nefiind exclus ca pănă la urmă să asistăm doar la un facelift puternic al actualei generații, pe care producătorul german se va strădui să-l promoveze ca pe un model complet nou.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.