Volkswagen Golf 6 va fi mai ieftin

Viitoarea generaţie a compactei germane ce se va lansa în toamnă la Salonul Auto de la Paris va costa cu peste 1000 de euro mai puţin.

Volkswagen Golf 6 va fi mai ieftin Volkswagen Golf 6 va fi mai ieftin
Potrivit publicaţiei germane Frankfurter Allgemeine Zeitung, a şasea generaţie Golf va costa cu 1165 de euro mai puţin. Dar asta nu înseamnă neapărat ca se va vinde mai ieftin, ci doar că pentru producătorul german costurile de realizare a noului model s-au redus cu aceasta sumă pe fiecare unitate.

Iar acest lucru este foarte probabil, mai ales că se traduce prin majorarea ratei de profit iar surse din interiorul companiei au afirmat că noua generaţie le va permite nemţilor să aibă profit încă de la primul model vândut, nu după doi ani de la lansare aşa cum s-a întamplat în cazul actualei generaţii. Reducerea de costuri a fost posibilă graţie folosirii pe scară largă a componentelor comune cu Golf 5, eliminării săptămânii de lucru cu patru zile şi prognozării unor volume de vânzări mai mari.

Având în vedere toate aceste aspecte, inexistenţa unui facelift al generaţiei 5 plus faptul ca pozele spion indică un model puţin schimbat, să fie toate aceste ştiri cu Golf 6 doar nişte poveşti, şi în realitate în toamnă să vedem doar un Golf 5 puţin mai mult modificat? Atlfel spus, un Golf 5.5? Rămâne de văzut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.