Volkswagen Golf 7: galerie foto cu aproape 100 de imagini

După ce a lansat la Salonul Auto Paris 2012 noua generaţie a modelului Golf, Volkswagen a publicat un set cu aproape 100 de fotografii ale celei de-a şaptea generaţii a hatchback-ului german.

Volkswagen Golf 7: galerie foto cu aproape 100 de imagini Volkswagen Golf 7: galerie foto cu aproape 100 de imagini

Volkswagen a lansat la Salonul Auto Paris 2012 noul Golf 7, iar acum pregăteşte terenul pentru a fi sigur că noua generaţie a hatchback-ului va avea succes.

Dealerii din Germania vor fi primii care vor primi în showroom-uri noul Golf, pe 10 noiembrie, iar cei din restul Europei îl vor avea până la sfârşitul acestui an.

Volkswagen Golf 7 va fi disponibil atât în varianta cu cinci uşi, cât şi în cea cu trei uşi. Clienţii vor putea alege din o multitudine de motoare noi pe benzină şi diesel, cu puteri cuprinse între 85 şi 150 de cai putere. Toate propulsoarele vor fi disponibile în echiparea standard cu sistemul automat stop/start şi un sistem de regenerare a bateriei.

Printre noile motoare se numără o unitate pe benzină de 1.4 litri TSI care dezvoltă 140 de cai putere şi foloseşte tehnologia Active Cylinder, care poate dezactiva doi dintre cilindrii motorului. Astfel, un Golf 7 cu acest motor va avea un consum mediu teoretic de 4,8 l/100 km.

Cel mai economic Golf din gamă este cel BlueMotion, care are sub capotă un motor diesel de 1.6 litri ce dezvoltă 110 cai putere şi are un consum mediu de doar 3,2 l/100 km.

În vara anului viitor, germanii vor prezenta varianta de serie a modelului Golf GTI, care va folosi un motor nou de 2.0 litri turbo cu 220 de cai putere.

Noul Volkswagen Golf 7 foloseşte platforma MQB a celor de la VW şi, deşi este mai lung şi mai lat decât actualul Golf, cântăreşte cu aproape 100 kg mai puţin.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.