Volkswagen Golf 7 in faza de proiect

Volkswagen Golf 7 este în lucru, dovada debutului acestui proiect fiind un filmuleţ la conceptul VW L1, care lasă să se vadă în plan îndepărtat posibila silueta a viitoarei generaţii a popularului hatchback german.

Volkswagen Golf 6 a fost o evoluţie destul de conservatoare de la precedenta generaţie, fiind văzută mai degrabă ca un facelift decât ca o generaţie de sine stătoare. VW nu a recunoscut acest lucru, dar lucrează în secret la VW Golf 7, modelul la care fanii se aşteaptă la un stil mai radical. Există şi dovada video că designerii de la Wolfsburg creează machete ale generaţiei viitoare, un filmuleţ, care prezintă crearea prototipului VW L1, dar care lasă să se întrezărească silueta viitorului model.

Cei care se aşteptau la un stil mai diferit, ar putea fi însă să iarăşi puţin dezamăgiţi pentru că după cum se poate observa silueta nu este foarte mult schimbată, doar partea frontală adoptând un stil mai agresiv. Este totuşi posibil ca aceasta să fie doar una dintre propuneri, pentru că până în 2012, germanii mai au timp de experiemente până vor ajunge la versiune finală. Deşi clipul este relativ nou, imaginile surprinse au cel puţin un an pentru că VW L1 Concept a fost prezentat recent la Frankfurt, ceea ce înseamnă că faza machetei de lut s-a desfăşurat cu destul timp în urmă.

Noi mai avem de aşteptat până când acest model va ajunge în forma finală, cert este că VW nu se dezminte şi duce mai departe stilul aoptat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.