Volkswagen Golf 7 în teste pe Nurburgring

Noul Volkswagen Golf 7 a ajuns deja pe circuitul de la Nurburgring. Semnele sunt clare: noua generaţie se apropie.

Volkswagen Golf 7 în teste pe Nurburgring Volkswagen Golf 7 în teste pe Nurburgring

Aşa cum era de aşteptat, primele apariţii ale noului model pe circuitul de teste s-au făcut sub caroseria actualei generaţii. Însă acest lucru este suficient pentru a estima că vom vedea noul Volkswagen Golf 7 în doar doi ani. Volkswagen se pare că este încântat de actuala mişcare cu Golf 6, care este practic un puternic facelift pentru Golf 5 şi cel mai probabil va relua reţeta pentru viitorul Golf 8.

Asta pentru că Volkswagen Golf 7 va fi un model complet nou, cu o platformă tehnică schimbată. Dacă ştim deja că producătorul german vrea să vândă 1 milion de maşini, graţie în mare parte şi unei game de motorizări complete, un aspect important va fi dat de noua platformă modulară, denumită de Volkswagen, MQB. Aceasta se regăseşte deja pe noua generaţie Sharan şi o vom vedea şi pe viitorul Audi A3.

Din informaţiile preliminare, Volkswagen se pare că se pregăteşte foarte bine pentru noua generaţie de Volkswagen Golf 7. Oare cineva se va ridica la nivelul viitorului model?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.