Volkswagen Golf 7 – motorizări noua generaţie

Volkswagen Golf 7 va fi un model complet nou construit pe o platformă modulară care va permite introducerea propulsiei hibride. Iată cam care sunt motorizările presupuse.

Volkswagen Golf 7 – motorizări noua generaţie Volkswagen Golf 7 – motorizări noua generaţie

Actuala generaţie Volkswagen Golf 6 nu este doar similar estetic cu precedenta generaţie, dar foloseşe şi o platformă uşor modificată din cea a lui Golf V apărută tocmai în 2003. Se impune astfel o modificare consistentă şi primele semnale sunt că noua platformă MQB va aduce alinierea la noile tendinţe în automobilism. Astfel, conform lui Ulrich Hackenberg şefului departamentului de dezvoltare, noua platformă va fi făcută pentru a putea încorpora motorizări hibride şi electrice.

Revista Auto Week speculează că noul Golf 7 va avea o plajă de motorizări foarte largă, pornind de la 1.2 TSI (86 şi 105 CP), continuând cu 1.4 TSI ( 122 şi 160 CP), 1.6 TDI (90 şi 105 CP), 2.0 TDI (140, 170 şi 220 CP) şi terminând cu 2.0 TSI (220 şi 300 CP). Ultimele două motorizări vor fi, evident, aferente versiunilor sportive GTI şi Golf R.

Acest nou model ar trebui să apară la sfârşitul lui 2012, Golf 6 având o viaţă mult mai scurtă decât Golf 5, care a fost vândut în 2,3 milioane unităţi. Se preconizează că ţinta de producţie pentru Golf 6 va fi de 1,6 milioane de unităţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.