Volkswagen Golf 7 speculaţii

Volkswagen Golf 7 s-a cam dat de gol într-un clip recent, prilej pentru cei de la Autoexpress să schiţeze cam cum va arăta viitorul VW Golf 7.

Volkswagen Golf 7 speculaţii Volkswagen Golf 7 speculaţii

Volkswagen şi-a desconspirat involuntar viitorul model Volkswagen Golf 7, îndeajuns încât designerii parteneri Autoexpress să speculeze cum va arăta acest model. După cum se poate observa, noul Volkswagen Golf 7 va fi o tranziţie firească de la actualul VW Golf 6, care nu are însă mai mult de un an de când a ajuns în showroom-uri. Principala trăsătură a acestui model, este fluiditatea, având linii mai unduios desenate. Aceste prezumţii ar putea prefaţa chiar faptul că viitorul Golf va avea o versiune CC, adică un frate mai mic pentru actualul VW Passat CC.

O altă caracteristică a acestui model este că va rămâne dedicat dimensiunilor compacte şi pentru următoarea generaţie.Dacă Opel Astra şi Ford Focus se anunţă evoluate din punct de vedere al gabaritului, Golf 7 nu va creşte semnificativ faţă de Golf 6, care este oricum un model mai mic decât actualii săi concurenţi. Este posibil ca această generaţie să introducă în peisaj primul VW Golf TDI hibrid, adică motorizarea cea mai economică din istoria acestei compacte.

Click aici pentru mai multe imagini de la Autoexpress

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.