Volkswagen Golf 8 Targa, „mai mult decât o simplă idee”. Ce zici de asta?

Viitoarea generaţie a hatchbackului Golf nu doar că va avea o versiune cabrio, ci şi una... targa. Nici măcar nu pare a fi o glumă...

Volkswagen Golf 8 Targa, „mai mult decât o simplă idee”. Ce zici de asta? Volkswagen Golf 8 Targa, „mai mult decât o simplă idee”. Ce zici de asta?

În nici trei ani vom avea o următoare generaţie Golf, cea de-a opta. Volkswagen se pare că are planuri de a diversifica gama de versiuni de caroserie, într-o direcţie pe care nici nu putem să ne-o imaginăm momentan. 

Pe lângă versiunea cabrio - da, Golf 8 va reitera şi versiunea cabrio - vom avea parte de o... targa. Deocamdată această informaţie rămâne la stadiul de zvon, în ciuda faptului că cei de la CarAdvice au citat pe cineva din interiorul Volkswagen, care a spus că „este mai mult decât o simplă idee”. 

Asta ne duce cu gândul la T-ROC Concept, prezentat la Geneva 2015. Nu ştim dacă va funcţiona în acelaşi fel sistemul de eliberare a plafonului, însă - apropo de T-ROC - ne aşteptăm ca să crossoverul targa să-şi facă loc pe linia de producţie, eventual ca rival pentru viitorul Range Rover Evoque Cabriolet

Măcar ştim care este următorul trend auto...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.