Volkswagen Golf Alltrack, preţ de la 25.124 euro cu TVA în România

Autor: Adrian Mihălţianu 02 iun. 2015 Știri auto

Noul Volkswagen Golf Alltrack, Golful Variant bun la toate, a fost lansat în România la un preţ de pornire de 25.124 de euro cu TVA. Acest preţ este valabil pentru versiunea 1.6 litri 110 CP TDI 4 Motion cu transmisie manuală.

Pentru versiunea cu 1.8 litri TSI DSG 4 Motion, preţul ajunge la 28.470 de euro, în timp ce pentru motorizarea 2.0 litri TDI 150 CP 4 Motion, preţul este de 27.145 de euro cu TVA. În fine, cea mai puternică versiune, 2.0 TDI  184 CP DSG 4 Motion, preţul este de 29.931 de euro.

Alltrack. Adică bun pe orice fel de drum, atât timp cât e, totuşi, un drum

Golf Alltrack vine cu o serie de modificări care aduc schimbări de look dar şi de ordin tehnic. La capitolul design, Golf Alltrack capătă o imagine mai robustă cu ajutorul spoilerelor faţă/spate redesenate, a pragurilor care ne aduc aminte de crossovere, a protecţiilor de plastic pentru aripile laterale şi a unei gărzi la sol care a crescut cu 20 mm faţă de versiunea standard. Nu lipsesc jantele Valley de 17 inci din aliaj, ecusonul Alltrack amplasat pe caroserie şi alte elemente decorative cromate.

La nivel tehnic, Golf Alltrack primeşte ca dotare standard sistemul de tracţiune integrală permanentă 4Motion, care va putea transmite aproape integral cuplul către puntea spate, atunci când este necesar. Există şi un mod Offroad care odată selectat, activează funcţia de asistenţă la coborâre (Hill Descent), modifică răspunsul la acceleraţie şi setează sistemul ABS într-o configuraţie optimă pentru trasee offroad.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide