Volkswagen Golf Alltrack, preţ de la 25.124 euro cu TVA în România

Preţul de pornire al Golf Alltrack (81 kW / 110 CP TDI 4MOTION cu transmisie manuală cu 6 trepte) este de 25.124 euro (TVA inclus), ne informează Volkswagen România. În funcţie de motorizări, Golful capabil să iasă fără stres de pe asfalt poate ajunge la 29.931 de euro

Volkswagen Golf Alltrack, preţ de la 25.124 euro cu TVA în România Volkswagen Golf Alltrack, preţ de la 25.124 euro cu TVA în România

Noul Volkswagen Golf Alltrack, Golful Variant bun la toate, a fost lansat în România la un preţ de pornire de 25.124 de euro cu TVA. Acest preţ este valabil pentru versiunea 1.6 litri 110 CP TDI 4 Motion cu transmisie manuală.

Pentru versiunea cu 1.8 litri TSI DSG 4 Motion, preţul ajunge la 28.470 de euro, în timp ce pentru motorizarea 2.0 litri TDI 150 CP 4 Motion, preţul este de 27.145 de euro cu TVA. În fine, cea mai puternică versiune, 2.0 TDI  184 CP DSG 4 Motion, preţul este de 29.931 de euro.

Alltrack. Adică bun pe orice fel de drum, atât timp cât e, totuşi, un drum

Golf Alltrack vine cu o serie de modificări care aduc schimbări de look dar şi de ordin tehnic. La capitolul design, Golf Alltrack capătă o imagine mai robustă cu ajutorul spoilerelor faţă/spate redesenate, a pragurilor care ne aduc aminte de crossovere, a protecţiilor de plastic pentru aripile laterale şi a unei gărzi la sol care a crescut cu 20 mm faţă de versiunea standard. Nu lipsesc jantele Valley de 17 inci din aliaj, ecusonul Alltrack amplasat pe caroserie şi alte elemente decorative cromate.

La nivel tehnic, Golf Alltrack primeşte ca dotare standard sistemul de tracţiune integrală permanentă 4Motion, care va putea transmite aproape integral cuplul către puntea spate, atunci când este necesar. Există şi un mod Offroad care odată selectat, activează funcţia de asistenţă la coborâre (Hill Descent), modifică răspunsul la acceleraţie şi setează sistemul ABS într-o configuraţie optimă pentru trasee offroad.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.