Volkswagen Golf GTi, vedeta auto a Germaniei la CM de Fotbal 2014

... sau, în alte cuvinte, cum să exploatezi cu gust câştigarea Cupei Mondiale la Fotbal. Clipul ăsta este atât de simpatic încât nici nu ne pasă că nu e real.

Volkswagen Golf GTi, vedeta auto a Germaniei la CM de Fotbal 2014 Volkswagen Golf GTi, vedeta auto a Germaniei la CM de Fotbal 2014

Germania a câştigat, duminică, al patrulea trofeu mondial la fotbal. Iar cei de la Volkswagen nu au stat cu mâinile în sân şi au creat o reclamă pentru Golf GTi, în postura de cel mai bun „jucător” al Cupei Mondiale. Dacă nu ştii încă totul despre Volkswagen Golf GTi, găseşti aici toate informaţiile oficiale. Cât despre clip - îţi poţi imagina un alt model care să reprezinte mai bine eficienţa şi onestitatea nemţilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.