Volkswagen Golf R Cabriolet concept

Volkswagen a adus la Worthersee un concept extrem de interesant: un cabriolet bazat pe cel mai puternic Golf din gamă: modelul R!

Volkswagen Golf R Cabriolet concept Volkswagen Golf R Cabriolet concept

Volkswagen a venit la cea mai mare întâlnire a modelelor GTI din lume cu o întreagă flotă de modele noi. După premiera mondială a modelului Golf GTI Edition 35, Volkswagen a prezentat un concept special.

Este vorba de un model de 270 CP şi cu o viteză maximă de 250 km/h. Partea interesantă este că avem de a face cu un cabriolet. Volkswagen s-a jucat cu modelul Golf R şi l-a lăsat fără plafon. Rezultatul este un cabriolet extrem de puternic bazat pe modelul Golf R.

Volkswagen a lansat de curând modelul Golf Cabriolet pentru a şasea generaţie a modelului. Inginerii şi designerii de la divizia R au gândit acest model extrem de sportiv: Golf R Cabriolet Concept. Ca şi modelul hatchback, cabriolet-ul are 270 CP dezvoltaţi de motorul de doi litri turbo şi sprintează până la 100 km/h în mai puţin de şase secunde. Viteza maximă este de 250 km/h ceea ce face acest concept cel mai rapid Golf cabrio din toate timpurile. Şi mai impresionantă este cifra cuplului: 350 Nm disponibili de la 2.500 rpm.

Ca şi omologul său hatchback, Golf R Cabriolet are o gardă la sol coborâtă cu 25 mm din cauza suspensiei sport. Sistemul de frânare are etrieri vopsiţi în albastru iar jantele "Talladega" au 19 inch şi sunt "încălţate" cu anvelope 235.

Şi interiorul păstrează aceeaşi temă sportivă. Scaunele sport tip "scoică" sunt îmbrăcate în piele neagră combinată cu piele Nappa gri. Partea din spate a scaunelor este finisată în stil Piano Black cu vopsea neagră lucioasă. În rest multe elemente de carbon şi aluminiu fac diferenţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.