Volkswagen Golf TDI în SUA

Producătorul german doreşte să-i învete pe americani frumuseţea TDI-ului dar va întârzia foarte mult lansarea noii generaţii pe continentul nord-american.

Volkswagen Golf TDI în SUA Volkswagen Golf TDI în SUA

Abia în toamna lui 2009 va ajunge noua generaţie Golf 6 cu motorizarea 2.0 TDI pe piaţa americană. Probabil atunci preconizează germanii că dieselul va avea mai multă căutare sau din contră, oficialii Volkswagen se aşteaptă la o avalanşă de comenzi pe piaţa din Europa pe care vor fi nevoiţi să le satisfacă.

În schimb Touaregul va ajunge cu motorizarea TDI în primăvara anului viitor, în timp ce Golf GTI îşi va face apariţia vara viitoare. În ceea ce priveşte Tiguan, motorul 2.0 TDI ar fi prea mult solicitat pe o caroserie atât de mare şi ar necesita un nou sistem de eliminare a noxelor, astfel că montarea lui este momentan exclusă.

VEZI TOATE ANUNTURILE VOLKSWAGEN.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.