Volkswagen Golf TwinDrive 174 CP

Volkswagen a creat un hibrid pe baza lui Golf, pe care intenţionează să-l introducă în producţie de serie cel mai devreme anul viitor.

Volkswagen Golf TwinDriveHibridul german se deosebeşte de cele obişnuite prin faptul că motorul electric în loc să îl ajute pe cel termic, este ajutat de cel din urmă. Astfel, noul Volkswagen Golf TwinDrive este capabil de o autonomie de aproximativ 50 de km exclusiv pe bateriile de tip litiu ion. Motorul electric este alimentat de un motor clasic ce dezvoltă 174 CP, inginerii germani recunoscând faptul că viitorul este cel al electricităţii.

Bateriile pot fi încarcate direct la priză, şi într-o demonstraţie realizată în Germania, au obţinut un consum mediu de 2,5 litri la suta de km, cel ma probabil procedura de testare fiind următoarea: s-a pornit cu bateriile pline, s-au consumat şi pe urma maşina a rulat pe baza energiei propulsorului termic până când consumul a ajuns la cel scontat. Chiar şi aşa, realizarea germanilor este de apreciat, fiind ideală pentru micile deplasări urbane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.