Volkswagen Golf va primi, odată cu faceliftul, şi sistem de comenzi prin gesturi

Faceliftul generaţiei actuale Golf se apropie de facelift. Odată cu acesta, vine şi o mare surpriză tehnologică din partea Volkswagen...

Volkswagen Golf va primi, odată cu faceliftul, şi sistem de comenzi prin gesturi Volkswagen Golf va primi, odată cu faceliftul, şi sistem de comenzi prin gesturi

Într-o discuţie avută cu Dr. Heinz-Jakob Neußer - şeful departamentului de ansambluri motoare -, cei de la Auto Express au aflat că Volkswagen Golf va dispune de un sistem de infotainment care va putea fi controlat şi prin intermediul gesturilor. 

Unde am mai auzit ceva asemănător, în ultimul timp? Da, exact, la viitorul BMW Seria 7. Doar că aici vorbim de un hatchback de segment compact. Un indiciu despre cum va arăta şi despre cum va funcţiona noul sistem de infotainment de la Volkswagen ne este arătat în conceptul Golf R Touch, prezentat la CES 2015.

„Interiorul [lui Golf R Touch] ne arată viitorul tehnologiilor Volkswagen pentru interior, cu aplicaţii de smartphone redefinite pentru folosirea în maşină”, declară Neußer pentru Auto Express, completând că „tehnologia de control prin intermediul gesturilor va deveni realitate în interiorul lui Golf, la finalul anului viitor”.

via AutoExpress

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.