Volkswagen începe revoluţia din auto cu concedieri masive

Marja celui mai vândut model VW a scăzut la 3,8% anul trecut, de la 4,2% în 2017.

Volkswagen începe revoluţia din auto cu concedieri masive Volkswagen începe revoluţia din auto cu concedieri masive

Gigantul german Volkswagen a anunţat miercuri că îşi va reduce forţa de muncă cu până la 7000 de angajaţi, plan de restructurare prin care compania vrea să economisească anual 5,2 miliarde de euro până în 2023, în încercarea de a creşte marja operaţională la 6%, scrie Reuters.

Compania va reduce astfel numărul locurilor de muncă, crescând producţia de maşini electrice, ce necesită o mai redusă forţă de muncă.

„Vom accelera într-un mod semnificativ ritmul transformării noastre pentru a face din Volkswagen o maşină care să se potrivească erei electrice şi digitale”, a spus directorul de operaţiuni al VW, Ralf Brandstaetter, citat de Bloomberg.

Marja celui mai vândut model VW a scăzut la 3,8% anul trecut, de la 4,2% în 2017.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.