Volkswagen introduce garanţia de 4 ani

Pentru prima oară autoturismele Volkswagen şi Volkswagen Autovehicule Comerciale, vândute în România, vor avea o garanţie extinsă la 4 ani.

Volkswagen introduce garanţia de 4 ani Volkswagen introduce garanţia de 4 ani

Noua garanţie a fost introdusă de la 1 octombrie 2011 pentru maşinile achiziţionate din reţeaua Porsche Romania şi se va aplică pe durata a 4 ani calculaţi de la data livrării autovehiculului, în limita unui parcurs de 120.000 km.

Extinderea garanţiei este aplicabilă şi pentru toate autovehiculele Volkswagen achiziţionate în perioada 1 ianuarie 2010 - 30 septembrie 2011, ca maşini noi din reţeaua Porsche România. Proprietarii care se insciu în termenele de mai sus pot opta pentru achiziţionarea contra cost a extensiei de garanţie, cu condiţia să fi respectat condiţiile de garanţie conform planului de service. Astfel, aproximativ 16.000 de clienţi Volkswagen sunt asteptaţi la distribuitorii autorizaţi pentru a contracta o extindere de garanţie. Preţul extensiei de garanţie pentru cei 2 ani, în cazul autoturismelor achiziţionate în perioada menţionată, este de 199 euro pentru modelul Volkswagen Polo, 313 euro pentru modelul Golf sau 440 euro pentru Passat.

"Măsura extinderii garanţiei face parte din strategia pe termen lung a mărcii Volkswagen, strategie prin care ne dorim să fim atât marca numarul 1 în vânzările de autoturisme de import din Romania, dar şi numărul 1 în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor" a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen Autoturisme în cadrul Porsche România.

Garanţia extinsă este aplicată pentru toate modelele Volkswagen. Pentru informaţii complete privind condiţiile şi termenele în care aceasta se acordă, vă invităm să vă adresaţi unuia dintre distribuitorii autorizaţi Volkswagen din toata ţara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.