Volkswagen Jetta 2.0 TFSI - Rechemare în service

Volkswagen va rechema în SUA numeroase modele Jetta suspectate de probleme la nivelul cutiei de viteze, acolo unde planetara nu este bine asigurată.

Volkswagen Jetta 2.0 TFSI - Rechemare în service Volkswagen Jetta 2.0 TFSI - Rechemare în service

NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) din SUA lucrează. De aceea a rechemat în service aproape 25.500 de exemplare Volkswagen Jetta asamblate între 2006 şi 2009 dotate cu motorul de 2.0 litri TFSI. Potrivit americanilor, Volkswagen este ingrijorat de calitatea cu care au fost montate şuruburile de prindere ale capacelor planetarelor în zona de prindere în cutia de viteze, care s-ar putea desprinde în timp.

Asta înseamnă că s-ar putea ajunge chiar la situaţia în care planetara ar ieşi din cutia de viteze. De aceea producătorul german va rechema în service modelele unde le va înlocui şuruburile gratis. Acum am şi eu o singură întrebare: oare doar modelele construite pentru piaţa americană au asemenea probleme?

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.