Volkswagen Jetta TDI

Producătorul german îşi va promova noul motor diesel de 2.0 litri şi 170 de CP prin lansarea unui campionat în care vor concura 30 de modele Jetta dotate cu acest propulsor.

Volkswagen Jetta TDI Volkswagen Jetta TDI
Începând cu mai 2008, Volkswagen va aduce pe pistele de curse din America de Nord o nouă competiţie, Jetta TDI Cup Series, ce se va desfăşura pe parcursul a opt etape majore în 2008. Scopul principal este cel de promovare a tehnologiei diesel şi de educare a poporului american asupra avantajelor acestei tehnologii.

Un alt beneficiu al acestei competiţii este şi promovarea talentelor tinere, care au acum posibilitatea de a concura într-o serie mai ieftină din punct de vedere al costurilor. Maşinile participante vor fi optimizate pentru performanţă şi siguranţă, inima lor fiind noul diesel curat de 2.0 litri de 170 CP. Acesta este montat la o cutie de viteze automată DSG cu şase trepte, de oprirea maşinii ocupându-se un sistem de frânare de curse cu ABS combinat cu o suspensie independentă sport la toate roţile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.