Volkswagen lansează ediţia specială Amarok Ultimate

Pick-up-ul german Volkswagen Amarok a trecut printr-o operaţie estetică discretă pentru a-i convinge pe muncitorii din lumea întreagă că nu doar japonezii ştiu să facă utilitare rafinate.

Volkswagen lansează ediţia specială Amarok Ultimate Volkswagen lansează ediţia specială Amarok Ultimate

Volkswagen Amarok Ultimate este cea mai nouă ediţie specială a pick-up-ului german lansat în 2009 şi vine cu o serie de bunătăţi pentru pasionaţii de utilitare care vor să meargă seara la shopping cu camionetele lor, nu doar la muncă.

Cea mai mare schimbare se vede în faţă, unde Amarok a primit o grilă redesenată, faruri bi-xenon cu lumini de zi cu LED-uri şi mai mult crom.

E o camionetă, dar totuşi arată destul de elegant

De fapt, Amarok Ultimate are la bază echiparea de top Highline, dar plusează cu o serie de îmbunătăţiri precum jante din aliaj de 19 inci, carcase argintii pentru oglinzile laterale, stopuri închise la culoare şi praguri laterale cromate.

Totodată, Amarok Ultimate include, în pachetul de dotări standard, sistemul de parcare ParkPilot – inclusiv camera video pentru marşarier, oglinzile exterioare rabatabile electric şi încălzite, sistemul de alarmă, scaunele faţă încălzite şi sistemul de navigaţie.

O maşină numai bună pentru treburile zilnice

Volkswagen Amarok Ultimate e disponibil cu o selecţie de două motoare diesel, ambele de 2,0 litri – cu 140 CP sau 180 CP – care pot fi cuplate fie la o cutie de viteze manuală, fie la o cutie automată. Totodată, ediţia specială Amarok Ultimate oferă două tipuri de tracţiune – spate sau integrală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.