Volkswagen lansează Scirocco GTS

După 30 de ani de la lansarea primului Scirocco GTS, Volkswagen aduce la Auto Mobil International urmaşul său.

Volkswagen lansează Scirocco GTS Volkswagen lansează Scirocco GTS

Volkswagen a adus la Auto Mobil International noul Scirocco GTS. Acest model vine la 30 de ani după ce primul GTS a ieşit de pe linia de producţie. Chiar dacă modelul original nu venea cu îmbunătăţiri din punct de vedere tehnic, acesta a avut un mare succes.

Noul model este echipat cu propulsorul turbo de 2,0 litri ce produce 210 CP la 5.300 RPM şi 280 Nm între 1.700 RPM şi 5.200 RPM. Producătorul german nu a efectuat modificări la nivel tehnic, concentrându-se mai mult pe design. Tema noului Scirocco GTS este inspirată de motorsportul anilor 80. Modelul din Wolfsburg se evidenţiază prin dungile clasice ce se întind de pe capotă până pe haion şi prin jantele retro "Thunder" de 18 inch.

Spoilerele, eleronul de pe haion şi difuzorul spate împrumutate de la Scirocco R întregesc tema sportivă a modelului german. La interior suntem întâmpinaţi de piele neagră cu accente roşii, dar şi de elemente clasice care ne aduc aminte de modelul original. Din păcate Volkswagen nu a anunţat preţul pentru Scirocco GTS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.