Volkswagen le face corporatiştilor un cadou deosebit: Caddy Maxi Mini

Volkswagen aplică downsizingul în toate privinţele pentru Caddy, transformându-l într-un vehicul destinat escapadelor corporatiste.

Volkswagen le face corporatiştilor un cadou deosebit: Caddy Maxi Mini Volkswagen le face corporatiştilor un cadou deosebit: Caddy Maxi Mini

„Acesta este furgonul perfect pentru birourile moderne. Să zicem că Kevin de la Contabilitate vrea să dea o fugă să-şi cumpere un sandwich pentru prânz, sau să-şi ridice cravata de la curăţătorie - Caddy Maxi Mini este vehiculul perfect. Clienţii nu cumpără spaţiu de care nu au nevoie.” declară Dr. Alvin A'laf, şeful departamentului de dezvoltare de produs de la Volkswagen Vehicule Comerciale UK. 

Având doar 2,4 metri lungime şi o rază de bracare de patru metri, Caddy Maxi Mini se dedică tuturor celor care doresc un mijloc de deplasare mai rapid decât bicicleta, mai confortabil decât transportul în comun şi mai ieftin decât smartul. Platformele modulare îşi dovedesc în continuare eficienţa, creând nişe fix pe nevoile clienului.

„Noi vedem Caddy Maxi Mini ca pe echivalentul ciocolăţelelor de la casele de marcat din supermarketuri”, a declarat Dr. A'laf. „Sperăm ca atunci când clienţii vor veni să cumpere unul dintre mult lăudatele furgonete full-size, să strecoare şi câte unul sau două Maxi Mini.” a adăugat acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.