Volkswagen - Locul trei in lume

Grupul german VAG a ajuns potrivit vânzărilor de pe primul semestru al acestui an, pe locul 3 în lume, devansând constructorul american Ford.

Volkswagen - Locul trei in lume Volkswagen - Locul trei in lume

Dupa ce în 2003 a pierdut locul 2 în dauna constructorului japonez Toyota, Ford se vede acum nevoit să cadă pe locul patru, după Volkswagen, grupul german înregistrând o creştere a vânzărilor cu 5,8 procente faţă de 2007, până la 3,27 milioane de exemplare. Ford a atins abia 3,09 milioane de maşini, scăderea fiind de 11%.

Schimbarea de locuri în clasament era previzibilă, mai ales în contextul în care piaţa a început să se orienteze spre maşini mici şi economice, care sunt exact în contrast cu oferta Ford. De altfel, dacă oficialii americani nu se mişcă suficient de repede ar putea fi întrecuţi în curând şi de grupul Renault-Nissan.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.