Volkswagen negociază o alianţă cu Ford

Volkswagen negociază o alianţă cu Ford

Volkswagen negociază o alianţă cu Ford Volkswagen negociază o alianţă cu Ford

Volkswagen negociază o alianţă cu Ford şi ar putea folosi fabricile grupului american din Statele Unite pentru asamblarea de automobile, scrie Digi24.ro

Directorul general al grupului german, Herbert Diesss a spus că Volkswagen analizează construcţia unei a doua uzine auto în SUA. Grupul Volkswagen deţine o fabrică în Chattanooga, statul Tennessee. 

„Suntem în negocieri şi discuţii avansate cu Ford Corporation pentru construirea unei alianţe reale la nivel mondial, care ar întări şi industria americană de automobile”, a adăugat Diess.

Preşedintele executiv al Ford, Bill Ford Jr., a declarat că discuţiile cu Volkswagen referitoare la alianţă decurg foarte bine.

Întrebat despre declaraţia lui Diess referitoare la posibilitatea ca VW să folosească o parte din capacităţile neutilizate ale Ford pentru producţia de automobile, Bill Ford Jr. a spus că nu s-a ajuns la discuţii detaliate.

Conform oficialilor Ford, această alianţă cu VW va întări poziţia Ford în Europa, prin crearea unor platforme comune. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.